КОНТАКТ
Почетна|ЛАКТЕН ДИСПЕНЗЕР

ЛАКТЕН ДИСПЕНЗЕР

– Лесно заменливи касети.
– Лесно склопување.
– Поддршка за долги раце за хигиенска и хируршка употреба.
– ПП тело.
– Транспарентен екран што го прави производот видлив.
– Специфичен дизајн на производот.

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top