КОНТАКТ
Почетна|ЅИДЕН ДИСПЕНЗЕР

ЅИДЕН ДИСПЕНЗЕР

ОБЛАСТИ НА УПОТРЕБА
Погоден за употреба на производи во форма на течност, спреј, гел и пена за хигиена на рацете и кожата, во општи области како што се дом, канцеларија, фабрика, училиште и на места каде што се обезбедува здравствена заштита како болница, клиника , стоматолошка ординација, ветеринарна амбуланта, лабораторија.

КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОИЗВОДОТ
– Обезбедува употреба на различни производи во форма на течност, спреј, гел, пена во еден диспензер со 3 различни опции за пумпа.
– Прилагодлив систем за дозирање.
– Опции за касети за еднократна употреба од 1 литар или 1 литар за повторно полнење.
– Структура на патронот што овозможува производот целосно да се троши.
– Предупредување за слаба батерија и намалување на количината на производот со светлосен индикатор (автоматски диспензер).
– 100% ABS материјал отпорен на вода и хемикалии.
– Транспарентен акрилен дисплеј кој обезбедува видливост на производот.
– Клуч за отклучување што овозможува лесно отворање и спречува неовластени луѓе да дојдат до патронот.
– Безбедно за употреба благодарение на мазните и не остри рабови. Низок ризик од контаминација.

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top