КОНТАКТ
Почетна|Кади за дезинфекција на инструменти

Кади за дезинфекција на инструменти

ОБЛАСТИ НА УПОТРЕБА
Се користи за чистење и дезинфекција на флексибилни и крути ендоскопи и хируршки инструменти.

КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОИЗВОДОТ
– Широк опсег на употреба со различни опции за големина и волумен.
– Отворите на садот служат да се исцеди внатрешниот сад.
– Изработено со мазни површини за лесно чистење.
– Силна конструкција за да не се загрози дебелината на материјалот.
– Лесен за користење со ергономски дизајн на капакот.
– Максимална издржливост на хемикалии.
– „Лесна покривка“ за модел од 3 литри.

Капацитет:
3L  – 35x22xH10.5
10L – 55x25xH14
30L – 70x35xH22

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top