КОНТАКТ
Почетна|DETRO ASPIRADENT – Раствор за чистење и нега на системот за аспирација

DETRO ASPIRADENT – Раствор за чистење и нега на системот за аспирација

ОБЛАСТИ НА УПОТРЕБА
Се користи за секојдневно чистење и одржување на аспираторниот систем и плувалникот.

КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОИЗВОДОТ
Концентриран производ. Без алдехиди, фенол, хлор и фосфати.
Ги решава силните нечистотии акумулирани во цевките за аспирација и го спречува создавањето на нова нечистотија и колонии. Ги отстранува мирисите. Не се пени за време на употребата.
Погоден за употреба во различни аспираторни системи. Висока материјална компатибилност, не предизвикува корозија. Компатибилен со материјали како што се стакло, гума, керамика, силикон, пластика, нерѓосувачки челик итн. Обезбедува совршено чистење.

СОСТАВ
Нејонски активно средство, амфотерично активно средство, 2-аминоетанол, n-алкил диметил бензил амониум хлорид.

НАЧИН НА УПОТРЕБА
Подгответе раствор готов за употреба од 2L од 2% (40 ml Detro Aspiradent се додава во 2L вода) за апликација. Вшмукнете 1 литар готов раствор низ цевките за аспирација и истурете го во плукалникот преостанатиот 1 литар подготвен за употреба. Почекајте 15 минути за ефективно чистење. Исплакнете ги цевките за аспирација и плукалникот непосредно пред да започнете со процесот. Треба да се нанесува 1-2 пати на ден за сигурно чистење и нега.

ПАКУВАЊЕ
6 X 1 L

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top