КОНТАКТ
Почетна|DETRO ЛОСИОН ЗА НЕГА НА РАЦЕ И КОЖА

DETRO ЛОСИОН ЗА НЕГА НА РАЦЕ И КОЖА

ОБЛАСТИ НА УПОТРЕБА
Погоден при често миење на раце и нормална кожа. Не создава маслен слој со што овозможува пријатно чувство при допир. Ја репарира штетата на рацете предизвикана од работата и заморенаста, а ја одржува и кожата во секојдневието.

КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОИЗВОДОТ
Содржи глицерин со што се навлажнува кожата.
Благодарение на кремастата структура лесно се апсорбира во кожата.
Не предизвикува масленост на кожата.
Погоден за секаков тип кожа.
Не содржи силикон.
Практична употреба.

СОСТАВ
Сурфактанти, навлажнувачи, емолиенти, конзерванси, бои, парфем и други ексципиенси

НАЧИН НА УПОТРЕБА
Цврцнете од диспензерот лосион на рацете и протријте дури не се апсорбира.

ПАКУВАЊЕ
1 L, 500 mL

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top