КОНТАКТ
Почетна|AKASPRAY TÜCHER – Марамчиња за дезинфекција на површини

AKASPRAY TÜCHER – Марамчиња за дезинфекција на површини

ОБЛАСТИ НА УПОТРЕБА
Се користи за дезинфекција на површини лоцирани во општи области како што се дом, канцеларија, фабрика, училиште и области како што се операциона сала, интензивна нега, стоматолошки ординации, ветеринарни клиники, лабораторија.

КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОИЗВОДОТ
Производ подготвен за употреба. Без алдехид и фенол. Брзо се суши и има пријатен мирис.

СОСТАВ
Етанол, 2-пропанол, дидецилдиметилоксиетиламониум пропионат.

МИКРОБИОЛОШКО ДЕЈСТВО
Бактерицидно, фунгицидно, вируцидно.

НАЧИН НА УПОТРЕБА
Се зема доволно количество марамчиња според големината на површината што треба да се избрише. Се применува со метод на бришење како средство за дезинфекција на површината.

ПАКУВАЊЕ
12 x 150 ПАРЧИЊА

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top