КОНТАКТ
Почетна|AKASPRAY – Спреј за дезинфекција на површини на база на алкохол

AKASPRAY – Спреј за дезинфекција на површини на база на алкохол

ОБЛАСТИ НА КОРИСТЕЊЕ
Се користи за дезинфекција на површини лоцирани во општи области како што се дом, канцеларија, фабрика, училиште и области како што се операциона сала, интензивна нега, стоматолошки ординации, ветеринарни клиники, лабораторија.

КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОИЗВОДОТ
Производ подготвен за употреба.
Без алдехид и фенол.
Ефективен за 30 секунди.
Брзо се суши и има пријатен мирис.

СОСТАВ
Етанол, 2-пропанол, дидецилдиметилоксиетиламониум пропионат.

МИКРОБИОЛОШКО ДЕЈСТВО
Бактерицидно, фунгицидно, вируцидно за 30 секунди

НАЧИН НА УПОТРЕБА
Испрскајте на растојание од 30-40 cm од површината што треба да се дезинфицира и оставете да се исуши или испрскајте на крпа и избришете ја површината. Почекајте 30 секунди за ефект.

ПАКУВАЊЕ
12 x 1 L
4 x 5 л

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top