КОНТАКТ
Почетна|250mm x 200m

250mm x 200m

Ролните за стерилизација се направени од сертифициран материјал – медицинска хартија 60 g/mol. Имаат двојна обвивка од полиестер и полипропилен. Нудат максимална заштита од микроорганизми. Хемиските индикатори во боја, сигнализираат успешен циклус на автоклавот со што се гарантира максимална безбедност на пациентот.

Класификација
Медицински помагало, класа I, производи кои се во согласност со Directive 93/42/EEC (како амандман на 2007/47/CE), EN 868-5 стандард и EN ISO 11607-1.

Стерилизација
Шест месеци од датумот на производство, во идеални услови

Димензијa
250mm x 200m

КУПИ  ГО ПРОИЗВОДОТ

ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

Име

Go to Top